MediaWatch

Streamingtjeneste lancerer i Danmark

Playpilot, der samler streamingtjenester på én platform, lancerer nu i Danmark.

Foto: Screenshot fra Playpilot.com

En ny streamingtjeneste ser dagens lys i Danmark. Det er Playpilot, der går i luften herhjemme, skriver Resume.

Tanken bag Playpilot er at samle brugernes forskellige streamingtjenester på én platform, så de ikke skal skifte mellem de enkelte streamingtjenester. Blandt de tilknyttede tjenester er DR TV, HBO Nordic, TV 2 Play og Netflix.

"Det føles godt, at vi efter så kort tid nu lancerer Playpilot i Danmark. I Danmark findes der ingen lignende tjenester på markedet, og det er derfor vores forhåbning, at danske seere hurtigt skal opdage fordelene med at udforske indhold gennem én og samme platform," siger Adam Chrigstrom, stifter og direktør hos Playpilot, ifølge Resume i en pressemeddelelse.

Playpilot blev grundlagt i 2014 og er i forvejen aktiv i Sverige.

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs