MediaWatch

Ny dansk streamingtjeneste satser på korte serier

Korte serieformater med fortløbende historier, som kan ses på mobile platforme, er tanken bag ny dansk streamingtjeneste.

Anthon Unger/Polfoto/Arkiv
Foto: Anthon Unger/Polfoto/Arkiv

På mandag går en ny dansk streamingtjeneste for serier i luften kaldet mashed.net, skriver Ekko Film.

Mashed.net satser på korte serieformater med fortløbende historier, som kan ses på mobile platforme. Tjenesten åbner med serien "FETTER" med den tidligere tennisspiller og realitystjerne Frederik Fetterlein i hovedrollen. De to første afsnit af serien kan streames gratis. Derefter koster det 69 kr. at få adgang til serien i 30 dage.

”Ved at tilføje serie-universer med karakterer og kontinuerlige historier, der spreder sig ud over en eller flere sæsoner, skabes et alternativ eller supplement til de store sociale netværk som eksempelvis Facebook og YouTube, der traditionelt har sat sig på underholdningen og overspringshandlingerne i løbet af dagen,” skriver Mashed.net i en pressemeddelelse.

Mashed.net er stiftet af de Niels Kau, Michael Aoun og Jacob Raben, der alle har en baggrund som producenter af film, tv og reklamer.

Forsiden lige nu

Egmont-boss har pengetanken klar til flere opkøb

Bladmarkedet er under pres, og det rammer Egmont, som for andet år i træk må se omsætningen dale. Egmonts topchef glæder sig dog over, at opkøbte virksomheder vokser. Han erklærer sig på ny klar til flere opkøb og har fortsat danske TV 2 i kikkerten.

PR-branchen ramt af omsætningsfald i 2017

40 PR-bureauer måtte samlet se omsætningen falde i 2017, mens toplinjevæksten blev beskeden i 2016. Udviklingen skal dog ses over længere tid, mener Public Relations Branchen, som fremhæver, at i det lys er tendensen positiv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere