MediaWatch

Ny dansk streamingtjeneste satser på korte serier

Korte serieformater med fortløbende historier, som kan ses på mobile platforme, er tanken bag ny dansk streamingtjeneste.

Foto: Anthon Unger/Polfoto/Arkiv

På mandag går en ny dansk streamingtjeneste for serier i luften kaldet mashed.net, skriver Ekko Film.

Mashed.net satser på korte serieformater med fortløbende historier, som kan ses på mobile platforme. Tjenesten åbner med serien "FETTER" med den tidligere tennisspiller og realitystjerne Frederik Fetterlein i hovedrollen. De to første afsnit af serien kan streames gratis. Derefter koster det 69 kr. at få adgang til serien i 30 dage.

”Ved at tilføje serie-universer med karakterer og kontinuerlige historier, der spreder sig ud over en eller flere sæsoner, skabes et alternativ eller supplement til de store sociale netværk som eksempelvis Facebook og YouTube, der traditionelt har sat sig på underholdningen og overspringshandlingerne i løbet af dagen,” skriver Mashed.net i en pressemeddelelse.

Mashed.net er stiftet af de Niels Kau, Michael Aoun og Jacob Raben, der alle har en baggrund som producenter af film, tv og reklamer.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs