Tvist mellem Copydan og fitnesscenter ender i retten

Copydan kræver penge af østjysk fitnesscenter for offentlig visning af tv. Men centerets fjernsyn viser slet ikke tv, siger centrets indehaver.
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

En strid mellem Copydan og et fitnesscenter i Odder om tv-skærme og betaling for visning af tv ender i retten. Det skriver Berlingske Business.

Odder Fitness Center har opstillet en række tv-skærme, og Copydan har opkrævet 6000 kr. pr. måned for offentlig visning af tv i centret. Dertil kommer et afgiftskrav på 130.000 kr. med tilbagevirkende kraft. De penge vil centerets indehaver, Alex Nielsen, ikke betale, og Copdydan har stævnet Odder Fitness Center.

"De fleste af skærmene bruges til at køre vores SUUNTO-pulssystem i spinninglokalerne. Her kan centrets medlemmer følge deres puls via en pulsmåler på brystkassen. Vores tv i cafeen viser udelukkende reklamer leveret fra HVL-Gruppen og viser ikke tv-programmer. De skærme, som viste tv-programmer, har vi pillet ned, hvilket jeg har dokumenteret i en fotoserie over for byretten i Århus," siger Alex Nielsen, indehaver af Odder Fitness Center, til Berlingske Business.

Copydan har imidlertid en anden opfattelse af sagen.

"Gennem den dialog, vi har haft med Odder Fitness Center, har vi fået den forståelse, at de bl.a. viser tv på deres skærme. Odder Fitness Center ser anderledes på det spørgsmål, og vi afventer nu, hvad domstolen har at sige. Det er heldigvis kun yderst sjældent, at den slags ender i retten," skriver Copydans direktør, Jacob Hedebrink, i en mail til Berlingske Business.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også