MediaWatch

Tvist mellem Copydan og fitnesscenter ender i retten

Copydan kræver penge af østjysk fitnesscenter for offentlig visning af tv. Men centerets fjernsyn viser slet ikke tv, siger centrets indehaver.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

En strid mellem Copydan og et fitnesscenter i Odder om tv-skærme og betaling for visning af tv ender i retten. Det skriver Berlingske Business.

Odder Fitness Center har opstillet en række tv-skærme, og Copydan har opkrævet 6000 kr. pr. måned for offentlig visning af tv i centret. Dertil kommer et afgiftskrav på 130.000 kr. med tilbagevirkende kraft. De penge vil centerets indehaver, Alex Nielsen, ikke betale, og Copdydan har stævnet Odder Fitness Center.

"De fleste af skærmene bruges til at køre vores SUUNTO-pulssystem i spinninglokalerne. Her kan centrets medlemmer følge deres puls via en pulsmåler på brystkassen. Vores tv i cafeen viser udelukkende reklamer leveret fra HVL-Gruppen og viser ikke tv-programmer. De skærme, som viste tv-programmer, har vi pillet ned, hvilket jeg har dokumenteret i en fotoserie over for byretten i Århus," siger Alex Nielsen, indehaver af Odder Fitness Center, til Berlingske Business.

Copydan har imidlertid en anden opfattelse af sagen.

"Gennem den dialog, vi har haft med Odder Fitness Center, har vi fået den forståelse, at de bl.a. viser tv på deres skærme. Odder Fitness Center ser anderledes på det spørgsmål, og vi afventer nu, hvad domstolen har at sige. Det er heldigvis kun yderst sjældent, at den slags ender i retten," skriver Copydans direktør, Jacob Hedebrink, i en mail til Berlingske Business.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs