MediaWatch

Jeremy Clarkson undskylder og betaler erstatning

Den tidligere "Top Gear"-vært har som led i forlig sagt undskyldt og betalt erstatning til den producer, han overfaldte for et år siden.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Polfoto/Arkiv

Jeremy Clarkson, den tidligere stjernevært på bilprogrammet "Top Gear", har indgået et forlig med en produceren Oisin Tymon, som værten for et år siden angreb både verbalt og fysisk, skriver BBC.

Episoden betød, at Jeremy Clarkson blev fyret fra BBC, der står bag "Top Gear". Senere forlod de øvrige værter Richard Hammond og James May også programmet.

Forliget mellem parterne betyder, at Jeremy Clarkson skal betale Oisin Tymon 100.000 pund, svarende til 940.000 kr., og give produceren en undskyldning.

"Jeg vil gerne gentage, at intet af dette på nogen måde var hans (Oisin Tymon, red.) skyld," siger Jeremy Clarkson til BBC.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May skal fremover lave et bilprogram for Amazon, mens "Top Gear" har samlet et nyt værtshold bestående af bl.a. radiovært Chris Evans og Matt LeBlanc, som er kendt fra tv-serien "Venner".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs