MediaWatch

BBC føjer fire nye navne til Top Gear-holdet

En kvindelige racerkører, en Youtube-stjerne, en tidligere Formel 1-ejer og en bilanmelder slutter sig til Matt LeBlanc og Chris Evans.

BBC's populære bilprogram "Top Gear" vender tilbage på skærmen i maj. I sidste blev det offentliggjort, at Matt LeBlanc, der er kendt fra tv-serien "Venner", bliver medvært sammen med Chris Evans.

Nu løfter BBC sløret for resten af "Top Gear"-holdet, skriver tv-stationen i en pressemeddelse.

De nye ansigter er den tyske racerkører Sabine Schmitz, tv-vært, tidligere teamejer og nuværende Formel 1-kommentator Eddie Jordan, vært og bilanmelder Rory Reid samt Chris Harris, som har sin egen kanal på Youtube om biler, der har opnået mere end 24 mio. afspilninger.

Chris Evans har overtaget værtsrollen for den hidtidige værtstrio bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. De forlod programmet under stor postyr, efter at Jeremy Clarkson blev fyret for et angreb på en producer på "Top Gear".

De tre tidligere "Top Gear"-værter skal fremover lave et bilprogram for Amazon. Ifølge Financial Times har aftalen en værdi på 250 mio. dollar svarende til 1,7 mia. kr. for tre sæsoner af et nyt bilprogram.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs