MediaWatch

Venner-stjerne slutter sig til nyt "Top Gear"

Skuespiller fra den populære amerikanske tv-serie "Venner" skal være medvært i BBC's nye udgave af "Top Gear".

Den amerikanske skullespiller Matt LeBlanc, som er kendt fra rollen som Joey i tv-serien "Venner", skal være medvært i den nye udgave af BBC's bilprogramm "Top Gear", skriver BBC Worldwide i en pressemeddelelse.

"Som bil-nørd og kæmpe fan af "Top Gear" er det en ære at være en del af det nye kapitel i dette legendariske show," udtaler Matt LeBlanc i meddelelsen.

Venner-stjernen bliver den første ikke-britiske vært i programmets 39 årige historie. Han er ikke helt ny i "Top Gear"-sammenhæng, idet han har medvirket i to afsnit af programmet tidligere. Her satte han den hurtigste tid af alle til dato i indslaget "Stay in a Reasonably Priced Car".

"Matt er et benzinhoved ligesom jeg, og jeg er så spændt på, at han skal være med på Top Gear," udtaler Chris Evans, der er hovedvært på programmet.

Chris Evans har overtaget værtsrollen for den hidtidige værtstrio bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. De forlod programmet under stor postyr, efter at Jeremy Clarkson blev fyret for et angreb på en producer på "Top Gear".

De tre tidligere "Top Gear"-værter skal fremover lave et bilprogram for Amazon. Ifølge Financial Times har aftalen en værdi på 250 mio. dollar svarende til 1,7 mia. kr. for tre sæsoner af et nyt bilprogram.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere