MediaWatch

Svensk DR-pendant samarbejder med Viaplay om dramaserie

SVT står bag ny dramaserie på 20 afsnit i samarbejde med MTG's streamingtjeneste Viaplay.

I efteråret 2017 er der premiere på en svensk dramaserie med titlen ""Vår tid är nu". Bag serien står SVT, som er den svenske pendant til DR, og MTG's streamingtjeneste Viaplay. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Serien kommer til at have 20 afsnit og udspiller sig over flere årtier fra 1945 og fremefter. Serien får først premiere på SVT og et år senere på Viaplay.

"Højkvalitets dramaserier garanterer et bredt publikum, så det er en genre, vi satser stort på. Vi tænker hele tiden i nye baner for at kunne tilbyde vores kunder den bedste underholdning, og samarbejdet med SVT omkring "Vår tid er nu" er den seneste i rækken af satsninger på helt eller delvist egen produceret indhold som "Swedish Dicks" og "Black Widows". Vi er stolte over at opføre denne produktion i samarbejde med SVT, som står bag nogen af de bedste dramaserier i Norden," siger Jonas Karlen, adm. direktør hos Viaplay, i pressemeddelelsen.

Seriens handling kommer til at centrere sig om en familie i Stockholm, der driver en restaurant, og restaurantens personale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs