MediaWatch

Svensk DR-pendant samarbejder med Viaplay om dramaserie

SVT står bag ny dramaserie på 20 afsnit i samarbejde med MTG's streamingtjeneste Viaplay.

I efteråret 2017 er der premiere på en svensk dramaserie med titlen ""Vår tid är nu". Bag serien står SVT, som er den svenske pendant til DR, og MTG's streamingtjeneste Viaplay. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Serien kommer til at have 20 afsnit og udspiller sig over flere årtier fra 1945 og fremefter. Serien får først premiere på SVT og et år senere på Viaplay.

"Højkvalitets dramaserier garanterer et bredt publikum, så det er en genre, vi satser stort på. Vi tænker hele tiden i nye baner for at kunne tilbyde vores kunder den bedste underholdning, og samarbejdet med SVT omkring "Vår tid er nu" er den seneste i rækken af satsninger på helt eller delvist egen produceret indhold som "Swedish Dicks" og "Black Widows". Vi er stolte over at opføre denne produktion i samarbejde med SVT, som står bag nogen af de bedste dramaserier i Norden," siger Jonas Karlen, adm. direktør hos Viaplay, i pressemeddelelsen.

Seriens handling kommer til at centrere sig om en familie i Stockholm, der driver en restaurant, og restaurantens personale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs