MediaWatch

Ny dramaserie og klassikere i TV3-ejers forårsprogram

MTG giver i foråret debut til en dramaserie, underholdningsprogram og boligprogram akkompagneret af velkendte formater.

Foto: PR-foto

En mix af nye og gengangere præger forårsprogrammet hos tv-stationen bag TV3-kanalerne, MTG. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Blandt de nye programmer er dramaserien "Black Widows" med Beate Bille, Charlotte Fich, Ken Vedsegaard, Farshad Kholghi samt store svenske og norske skuespillere på rollelisten. Serien er skabt på tværs af MTG i Danmark, Norge og Sverige og har premiere på torsdag i næste uge.

Nyt er også underholdningsprogrammet "Helt i Skoven", hvor fire par konkurrerer mod hinanden. Udfordringen er, at den ene fra parret er iklædt en stor dyredragt, som personen ikke kan se ud af, og personen er derfor afhængig af partneres instruktioner. Det hele kommenteres af Rasmus Bjerg og Signe Lindkvist.

Den tredje nyhed er "Helvedes Hus". I programmet hjælper værten Camilla Ottesen og bygningskonstruktør og tømrer Casper Kjerumgaard familier, der er havnet i en "mareridtsagtig" boligsituation. 

Gensyn med velkendte formater

Forårsprogrammet byder samtidig på et gensyn med flere velkendte MTG-programmer. Det drejer sig om "Masterchef", "Paradise Hotel", "Luksusfælden", "Familien fra Bryggen", mens "Tattoo Salonen" gør comeback på skærmen.

Som bekendt råder MTG også over en perlerække af sportsrettigheder såsom Champions League, Premier League og Superligaen.

Seneste tilføjelse til rettighedsporteføljen er kampsporten Ultimate Fighting Championship.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs