MediaWatch

Medie: Syv ud af otte TDC-topdirektører stoppet siden 2013

Af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013 er kun en enkelt stadig at finde i telekoncernen.

Pernille Erenbjerg, topchef i TDC, er den eneste af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013, der fortsat arbejder for den danske telekoncern. Det skriver Finans.

"Det er ingen hemmelighed, at mange mener, at ansættelsen af Carsten Dilling som TDC-topchef var en fejl. Under hans ledelse var der mange TDC-direktører, der smuttede," siger teleekspert John Strand, adm. direktør i Strand Consult, til Finans.

Bestyrelsesformand i TDC, Vagn Sørensen, forklarer over for Finans direktørafgangene med, at "det er en krævende branche, og vi var vel kommet til et punkt, hvor mange havde været med vældig længe".

Blandt de direktører, der ikke længere er at finde i TDC, er tidl. topchef Carsten Dilling, der røg ud af selskabet i august 2015. Også Niels Breining, tidl. direktør for Yousee, er én af de direktører, der er skiftet ud siden 2013.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere