MediaWatch

Medie: Syv ud af otte TDC-topdirektører stoppet siden 2013

Af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013 er kun en enkelt stadig at finde i telekoncernen.

Foto: PR, TDC

Pernille Erenbjerg, topchef i TDC, er den eneste af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013, der fortsat arbejder for den danske telekoncern. Det skriver Finans.

"Det er ingen hemmelighed, at mange mener, at ansættelsen af Carsten Dilling som TDC-topchef var en fejl. Under hans ledelse var der mange TDC-direktører, der smuttede," siger teleekspert John Strand, adm. direktør i Strand Consult, til Finans.

Bestyrelsesformand i TDC, Vagn Sørensen, forklarer over for Finans direktørafgangene med, at "det er en krævende branche, og vi var vel kommet til et punkt, hvor mange havde været med vældig længe".

Blandt de direktører, der ikke længere er at finde i TDC, er tidl. topchef Carsten Dilling, der røg ud af selskabet i august 2015. Også Niels Breining, tidl. direktør for Yousee, er én af de direktører, der er skiftet ud siden 2013.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs