MediaWatch

Medie: Syv ud af otte TDC-topdirektører stoppet siden 2013

Af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013 er kun en enkelt stadig at finde i telekoncernen.

Foto: PR, TDC

Pernille Erenbjerg, topchef i TDC, er den eneste af otte medlemmer af TDC's topledelse i maj 2013, der fortsat arbejder for den danske telekoncern. Det skriver Finans.

"Det er ingen hemmelighed, at mange mener, at ansættelsen af Carsten Dilling som TDC-topchef var en fejl. Under hans ledelse var der mange TDC-direktører, der smuttede," siger teleekspert John Strand, adm. direktør i Strand Consult, til Finans.

Bestyrelsesformand i TDC, Vagn Sørensen, forklarer over for Finans direktørafgangene med, at "det er en krævende branche, og vi var vel kommet til et punkt, hvor mange havde været med vældig længe".

Blandt de direktører, der ikke længere er at finde i TDC, er tidl. topchef Carsten Dilling, der røg ud af selskabet i august 2015. Også Niels Breining, tidl. direktør for Yousee, er én af de direktører, der er skiftet ud siden 2013.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs