MediaWatch

TV 2-formand: Forfejlet kritik fra Journalistforbundet

DJ's kritik af, at TV 2's adm. direktør Merete Eldrup skal være næstformand i Nykredit, rammer forbi, mener bestyrelsesformand for TV 2, Lars Liebst.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Bestyrelsesformand for TV 2 Lars Liebst afviser, at der skulle lure en interessekonflikt, hvis TV 2's adm. direktør Merete Eldrup som ventet bliver ny næstformand i Nykredit. Tværtimod er det i TV 2's interesse, at ledelsen har fingeren på erhvervslivets puls uden for Kvægtorvet og Teglholmen, mener formanden.

"Vi har det overordnede princip, at man som TV 2-direktør gerne må have bestyrelsesposter i andre virksomheder. Vi mener blandt andet, at det er med til at skabe dygtige direktører med udsyn og indsigt i dansk erhvervsliv. Jeg glæder mig over, at vi har eftertragtede direktører, som samtidig har mulighed for at hente inspiration til deres virke på og udvikling af TV 2," skriver Lars Liebst i en kommentar til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Det globale bogsalg steg i 2021

Salget af bøger på tværs af fysiske og digitale salgskanaler er steget med mellem fem og ti pct. i størstedelen af de 18 lande, som indgår i en ny kortlægning af det globale bogsalg i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs