MediaWatch

TV 2-formand: Forfejlet kritik fra Journalistforbundet

DJ's kritik af, at TV 2's adm. direktør Merete Eldrup skal være næstformand i Nykredit, rammer forbi, mener bestyrelsesformand for TV 2, Lars Liebst.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Bestyrelsesformand for TV 2 Lars Liebst afviser, at der skulle lure en interessekonflikt, hvis TV 2's adm. direktør Merete Eldrup som ventet bliver ny næstformand i Nykredit. Tværtimod er det i TV 2's interesse, at ledelsen har fingeren på erhvervslivets puls uden for Kvægtorvet og Teglholmen, mener formanden.

"Vi har det overordnede princip, at man som TV 2-direktør gerne må have bestyrelsesposter i andre virksomheder. Vi mener blandt andet, at det er med til at skabe dygtige direktører med udsyn og indsigt i dansk erhvervsliv. Jeg glæder mig over, at vi har eftertragtede direktører, som samtidig har mulighed for at hente inspiration til deres virke på og udvikling af TV 2," skriver Lars Liebst i en kommentar til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs