MediaWatch

Mediechefer er på vej mod toppen i finanskæmpes bestyrelse

To direktører i store medieselskaber er blevet foreslået som hhv. formand og næstformand i Nykredit, som er på vej mod en børsnotering.

Nykredits hovedsæde i København | Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV 2 er på vej mod centrale poster i Nykredit, der her til morgen har oplyst, at finanskæmpen er på vej på børsen.

De to mediechefer sidder i forvejen i bestyrelsen i Nykredit Holding, og nu ser det ud til, at de avancerer i bestyrelseslokalet.

"Det vil endvidere blive foreslået, at Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV2/Danmark, indtræder som henholdsvis ny formand og ny næstformand for Nykredit Holding og Nykredit Realkredit," fremgår det af en skrivelse, der varsler den forestående børsnotering.

Ifølge databasen BIQ har Merete Eldrup siddet i bestyrelsen for Nykredit Holding siden 2010, mens Steffen Kragh har været med siden 2009. Sidstnævnte er i dag næstformand i bestyrelsen.

Den nuværende formand for Nykredit Holding, Steen E. Christensen, træder tilbage, fordi han falder for aldersgrænsen.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs