MediaWatch

Mediechefer er på vej mod toppen i finanskæmpes bestyrelse

To direktører i store medieselskaber er blevet foreslået som hhv. formand og næstformand i Nykredit, som er på vej mod en børsnotering.

Nykredits hovedsæde i København | Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV 2 er på vej mod centrale poster i Nykredit, der her til morgen har oplyst, at finanskæmpen er på vej på børsen.

De to mediechefer sidder i forvejen i bestyrelsen i Nykredit Holding, og nu ser det ud til, at de avancerer i bestyrelseslokalet.

"Det vil endvidere blive foreslået, at Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV2/Danmark, indtræder som henholdsvis ny formand og ny næstformand for Nykredit Holding og Nykredit Realkredit," fremgår det af en skrivelse, der varsler den forestående børsnotering.

Ifølge databasen BIQ har Merete Eldrup siddet i bestyrelsen for Nykredit Holding siden 2010, mens Steffen Kragh har været med siden 2009. Sidstnævnte er i dag næstformand i bestyrelsen.

Den nuværende formand for Nykredit Holding, Steen E. Christensen, træder tilbage, fordi han falder for aldersgrænsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs