MediaWatch

DR Ultra-vært rykker til produktionsselskab

Vært på DR Ultra skifter til tv-producenten Highwire, hvor han bl.a. skal udvikle nye programkoncepter til børnekanalen.

Joakim Ingversen (i midten) har bl.a. været vært på Sommersummarum på DR | Foto: DR

Produktionsselskabet Highwire henter vært på DR Ultra Joakim Ingversen til en fast stilling i huset som vært og ansvarlig for udvikling af nye børneformater, især til DR Ultra. Det skriver Higwire i en pressemeddelese.

Joakim Ingversen kommer fra en stilling på Metronome, hvor han har koncentreret sig om værtsrollen og været lejet ud til DR Ultra og tv-producenter som Highwire, der producerer børne-tv til DR Ultra. Joakim Ingversen er bl.a. kendt fra "Ultrahuset" og "Ultralyd", som Metronome har produceret, og "Sommersummarum" for DR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs