MediaWatch

Monday henter nye producenter

To nye producenter med fortid fra bl.a. DR er fra årsskiftet blevet tilføjet Mondays producenthold.

Produktionsselskabet Monday har hyret to nye producenter til programafdelingen. Der er tale om Dan Mogensen og Lasse Charley Pedersen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Med Dan og Lasse på producent-holdet, er vi klar til at kaste os sultent over 2016. Dans brede baggrund fra såvel reality, comedy og underholdning, plus Lasses stærke fundering i moderne public service programmer og nyskabende fortælleformer, forsikrer mig om, at Monday i 2016 kan fortsætte den stærke kreative udvikling, med nye originale programideer og eksekvering på højeste niveau,” udtaler Mondays programdirektør, Nicolai Bo Hjeds, i meddelsen.

47-årige Dan Mogensen har en baggrund som producent hos flere danske produktionsselskaber, mens Lasse Charley Pedersen er 37 år og kommer fra DR. Her har han produceret flere af ”Jeg er…”-serierne til DR3 samt dokumentar-serien ”Da Danmark blev Suspekt”.

Forsiden lige nu

Ny praktikantaftale er på plads

Dansk Journalistforbund og Danske Mediers Arbejdsgiverforening har indgået en ny praktikantaftale, der betyder et lønfald på næsten 19 pct. og mere læring til de studerende.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere