MediaWatch

Monday henter nye producenter

To nye producenter med fortid fra bl.a. DR er fra årsskiftet blevet tilføjet Mondays producenthold.

Produktionsselskabet Monday har hyret to nye producenter til programafdelingen. Der er tale om Dan Mogensen og Lasse Charley Pedersen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Med Dan og Lasse på producent-holdet, er vi klar til at kaste os sultent over 2016. Dans brede baggrund fra såvel reality, comedy og underholdning, plus Lasses stærke fundering i moderne public service programmer og nyskabende fortælleformer, forsikrer mig om, at Monday i 2016 kan fortsætte den stærke kreative udvikling, med nye originale programideer og eksekvering på højeste niveau,” udtaler Mondays programdirektør, Nicolai Bo Hjeds, i meddelsen.

47-årige Dan Mogensen har en baggrund som producent hos flere danske produktionsselskaber, mens Lasse Charley Pedersen er 37 år og kommer fra DR. Her har han produceret flere af ”Jeg er…”-serierne til DR3 samt dokumentar-serien ”Da Danmark blev Suspekt”.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs