MediaWatch

Politikere går i kamp for Dk4

En række medieordfører vil henvende sig til Yousee og appellere til tv-distributøren om at beholde Dk4 i sin grundpakke.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

En bred kreds af medieordfører er gået sammen om at henvende sig til Yousee. Det er resultatet af et møde blandt Folketingets partiers medieordfører, som blev afholdt i går.

Anledningen er den, at det er kommet Christiansborg-politikerne for øre, at tv-kanalen Dk4 risikerer at ryge ud af grundpakken hos Yousee. En sådan beslutning er ikke taget, men ifølge politikerne vil det have konsekvenser for Dk4. Kanalen er også at finde i Yousees mellempakke og fuldpakke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs