MediaWatch

Dk4 henter pulje-støtte til doku-serie om kvinder

For tredje gang har Dk4 opnået støtte i Public service puljen. Denne gang til dokumentarserien "Kvindestemmer" i anledning af 100-året for kvinders stemmeret.

Medvirkende i doku-serie, Khaterah Parwani, juridisk rådgiver og ambassadør.

Dk4 har modtaget produktionstøtte fra Public service puljen til programrækken ”Kvindestemmer”, som er en mini-dokserie, hvor danske kvinder taler om bl.a. oprør, karriere, vold, kærlighed, abort, sexchikane, amning, porno - og mænd.

Dokumentarserien er udviklet for markere 100 års jubilæet for kvinders stemmeret, og 30 markante danske kvinder er udvalgt til at fortælle deres del af historien i korte fortællinger.

”Jeg er meget tilfreds med og glad for, at Public Service Puljen for tredje år i træk med tildelingen af produktionsstøtte anerkender det nyskabende og kvalitative i dk4s programmæssige fyrtårne inden for dokumentar – senest med støtte til minidok-serien ”Kvindestemmer," siger dk4s administrerende direktør og ejer Stig H. Hasner i en pressemeddelelse.

”Kvindestemmer” er produceret for dk4 af Copenhagen Film & Tv ApS med støtte fra Det Danske Filminstituts Public service pulje.

Dk4 har tidligere modtaget produktionsstøtte fra Public service puljen til dokumentar-serierne ”Folkets nytårstale” og ”Livet på lagnerne”, der begge også er produceret af Copenhagen Film & Tv ApS for dk4.

Premiere på Dk4 i aften kl. 19.20.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs