MediaWatch

Blu henter udviklingschef i Nordisk Film Tv

Udviklingsproducent i Nordisk Film bag formater såsom "Familien fra Bryggen" og "Vidunderbørn" skal fremover være udviklingschef i Blu.

Foto: PR-foto

Produktionsselskabet Blu har ansat Casper Lindstad som ny udviklingschef, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Casper Lindstad har de seneste to år været ansat på Nordisk Film Tv. Inden da var han fem år hos Metronome. Sammen med udviklingsmakkeren Martin Bentgsson har Casper Lindstad stået bag formater såsom TV3-programmerne "Familien fra Bryggen", "For lækker til love" og "Kræsne købere" samt "Kære nabo" og "Vidunderbørn" på DR.

”Egenudviklede programideer er afgørende for væksten på Blu, og derfor er det et fokusområde som kræver stærke kræfter. Casper Lindstad er både et professionelt og kollegialt scoop for Blu. Han har solid udviklingserfaring, og hans CV viser en unik fornemmelse for, hvad der interesserer de danske seere. Desuden omfavner han både kommercielle genrer, underholdning og public service værdier på kompetent vis. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen”, udtaler adm. direktør for Blu, Anne Brostrøm, i meddelelsen.

Blu oplyser, at Casper Lindstad i den nye udviklingsafdeling kommer til at samarbejde med executive producer Mads Astrup og faktachef Christian Vorting om bl.a livsstil og reportage.

”Blu er et spændende produktionsselskab, som altid har stået for stærke formater og kreativ egenudvikling. Jeg glæder mig til at bygge videre på den tradition med mine nye kollegaer”, udtaler Casper Lindstad i meddelelsen.

Han starter stillingen som udviklingschef i starten af februar 2016.

Forsiden lige nu

Egmont-boss har pengetanken klar til flere opkøb

Bladmarkedet er under pres, og det rammer Egmont, som for andet år i træk må se omsætningen dale. Egmonts topchef glæder sig dog over, at opkøbte virksomheder vokser. Han erklærer sig på ny klar til flere opkøb og har fortsat danske TV 2 i kikkerten.

PR-branchen ramt af omsætningsfald i 2017

40 PR-bureauer måtte samlet se omsætningen falde i 2017, mens toplinjevæksten blev beskeden i 2016. Udviklingen skal dog ses over længere tid, mener Public Relations Branchen, som fremhæver, at i det lys er tendensen positiv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere