MediaWatch

Ministerium: DR-login kræver nyt medieforlig

Kulturministeriet vurderer, at det kræver en ny medieaftale eller enighed mellem partierne bag det eksisterende forlig at indføre login til dr.dk.

Det bliver op ad bakke for de private medier at komme igennem med ønsket om, at dr.dk kommer bag login i nærmeste fremtid.

Ifølge Kulturministeriet vil et login til dr.dk ændre medieforligets rammevilkår for DR. Derfor skal der være enighed mellem samtlige forligspartier om at indføre en login-ordning, hvis det skal ske inden for rammerne af den eksisterende medieaftale, som løber frem til og med 2018. Det fremgår af et skriftligt svar, som Kulturministeriet har sendt til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs