MediaWatch

Nyfors stemmer for jysk fusion

Nyfors' repræsentantskab har sagt ja tak til en fusion med Syd Energi. Kun konkurrencemyndighedernes godkendelse mangler nu.

Nyfors har stemt for fusionen med Stofa-ejeren Syd Energi.

En fusion mellem nordjyske Nyfors og Syd Energi rykker nærmere, efter Nyfors' repræsentantskab i går stemte ja til en fusion mellem de to selskaber. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Nyfors havde allerede i oktober stemt ja til fusionen, men procedurerne foreskriver, at sagen skulle andenbehandles, og det skete altså i går. Også Syd Energis repræsentantskab har stemt ja. Det skete i november.

"Jeg er glad for, at vores repræsentantskab i aften understregede deres positive indstilling til fusionen ved igen at stemme "ja". Vi har arbejdet målrettet hen i mod dette, og nu må vi afvente konkurrencemyndighedernes behandling, førend fusionen forhåbentlig er en realitet," siger Henning Krabbe, bestyrelsesformand i Nyfors, i en pressemeddelelse.

Før fusionen bliver en realitet, skal konkurrencemyndighederne godkende energifusionen. Henning Krabbe forventer ifølge pressemeddelelsen, at myndighederne har behandlet sagen færdig i slutningen af første kvartal af 2016.

Syd Energi står bl.a. bag tv- og bredbåndsudbyderen Stofa.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs