MediaWatch

Stofa-ejer stemmer for fusion

Fusion mellem jyske energiselskaber vil give Stofa adgang til yderligere 45.000 potentielle kunder.

Stofa ser ud til at opnå en større markedsandel på tv- og bredbåndsområdet og dermed blive en endnu større konkurrent til TDC. Repræsentantskabet hos Stofas ejer, Syd Energi (SE), stemte torsdag for en fusion med det nordjyske energiselskab Nyfors.

Ni ud af ti stemte for fusionen, der vil kombinere SE's 275.000 andelshavere med Nyfors' 45.000, fremgår det af en pressemeddelelse fra SE.

"Vi ser utrolig store muligheder i en fusion mellem Nyfors og SE. Vi står over for et nyt elmarked med helt nye spilleregler, en ny regulering af de danske el-netselskaber og ikke mindst et tv- og bredbåndsmarked i hastig forandring," siger Jens Bahne Jørgensen, bestyrelsesformand for Syd Energi, i en meddelelse.

Stofa: Prisstigninger udmarver store tv-pakker

Han vurderer, at ændringerne i markedet rummer store muligheder for de to selskaber, der vil stå stærkere sammen end hver for sig.

"For os at se er det klare svar for at imødekomme denne udvikling at styrke vores effektivitet og konkurrencekraft gennem stordrift og skala samt at øge vores evne til at kunne investere i den strategiske udvikling," siger Jens Bahne Jørgensen.

Tidligere har repræsentantskabet i Nyfors stemt for fusionen mellem de to selskaber. Den opbakning skal følges op ved et ekstraordinært møde 21. december.

Stofa-ejer skærper kamp om tv-markedet

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs