MediaWatch

DR finder nye korrespondenter på erhvervsområdet

DR får fra nytår en ny korrespondentduo på erhvervs- og økonomiområdet. Én er fundet internt, men den anden senest har været på Berlingske.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

DR har sat et nyt korrespondenthold på erhvervs- og økonomistoffet. Det oplyser DR.

Ny erhvervskorrespondent bliver fra nytår Thomas Svaneborg. Han har arbejdet på DR siden 2013 som erhvervsanalytiker og med undersøgende journalistik. Han har bl.a. været blandt ankermændene på DR's dækning af krakket i OW Bunker.

Til stillingen som økonomikorrespondent har DR hentet Casper Schrøder. Han har senest været tilknyttet Berlingske, hvor han var en del af tv-samarbejdet med TV 2. Casper Schrøder har tidligere arbejdet for Børsen, Mandag Morgen og Berlingske Business.

"Jeg går ind til stillingen med stor respekt for opgaven og for holdet af utroligt dygtige kolleger i DR, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Det er et privilegium for mig at få lov til at skulle forklare og formidle på alle DR's platforme," siger Casper Schrøder til DR.

Pladsen som erhvervskorrespondent har været ubesat, siden Nina Munch-Perrin valgte at forlade den tidligere på året. Hun er siden blevet ansat som kommunikationsdirektør i Finansrådet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs