MediaWatch

Nina Munch-Perrin til Finansrådet

DR's tidligere erhvervskorrespondent er ansat som kommunikationsdirektør i Finansrådet.

DR/Polfoto/Arkiv
Foto: DR/Polfoto/Arkiv

Finansrådet har pr. 15. december ansat Nina Munch-Perrin som kommunikationsdirektør og dermed chef for en nyoprettet kommunikationsafdeling. Ansættelsen sker som led i den fornyelse af Finansrådet, som adm. direktør Ulrik Nødgaard har sat i gang, skriver Finansrådet.

“Kommunikation er en af hjørnestenene i vores fornyelse, og i den forbindelse er jeg utrolig glad over, at vi har fået Nina Munch-Perrin med på holdet,” siger Ulrik Nødgaard.

Nina Munch-Perrin kommer senest fra stillingen som erhvervskorrespondent i DR og har årelang erfaring med formidling af finansielle og erhvervsøkonomiske emner.

Den ny kommunikationsdirektør vil indgå i den daglige ledelse af Finansrådet og vil til dagligt referere til vicedirektør Louise Mogensen.

”Vi er meget tilfredse, men også meget forventningsfulde over at få Nina med på det nye ledelseshold. Det er helt centralt for vores nye strategi, at vi styrker og udvikler Finansrådets kommunikation med omverdenen, og det glæder vi os til, at Nina vil løfte”, siger Louise Mogensen.

”Den kommunikative opgave, der skal løftes, er ikke kun spændende, men også vigtig. Jo ikke kun for den finansielle sektor, men i mine øjne for hele Danmark. Jeg glæder mig til at lære sektoren at kende indefra og komme i gang med arbejdet,” siger Nina Munch-Perrin.

 

Forsiden lige nu

Ekstra Bladet løfter sløret for Facebook-trafik

"Vi er dér, hvor vi som medier bør se os selv i øjnene og melde ud, hvor afhængige vi er af Facebook," siger digital direktør hos Ekstra Bladet, der nu fremlægger tal for trafikken via Facebook.

Finansdirektør stopper i Berlingske Media

Berlingske Medias finansdirektør stopper og erstattes af mediehusets økonomidirektør. Anders Krab-Johansen kalder udskiftningen på topposten en "ledelsesmæssig beslutning".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere