MediaWatch

Nina Munch-Perrin til Finansrådet

DR's tidligere erhvervskorrespondent er ansat som kommunikationsdirektør i Finansrådet.

Foto: DR/Polfoto/Arkiv

Finansrådet har pr. 15. december ansat Nina Munch-Perrin som kommunikationsdirektør og dermed chef for en nyoprettet kommunikationsafdeling. Ansættelsen sker som led i den fornyelse af Finansrådet, som adm. direktør Ulrik Nødgaard har sat i gang, skriver Finansrådet.

“Kommunikation er en af hjørnestenene i vores fornyelse, og i den forbindelse er jeg utrolig glad over, at vi har fået Nina Munch-Perrin med på holdet,” siger Ulrik Nødgaard.

Nina Munch-Perrin kommer senest fra stillingen som erhvervskorrespondent i DR og har årelang erfaring med formidling af finansielle og erhvervsøkonomiske emner.

Den ny kommunikationsdirektør vil indgå i den daglige ledelse af Finansrådet og vil til dagligt referere til vicedirektør Louise Mogensen.

”Vi er meget tilfredse, men også meget forventningsfulde over at få Nina med på det nye ledelseshold. Det er helt centralt for vores nye strategi, at vi styrker og udvikler Finansrådets kommunikation med omverdenen, og det glæder vi os til, at Nina vil løfte”, siger Louise Mogensen.

”Den kommunikative opgave, der skal løftes, er ikke kun spændende, men også vigtig. Jo ikke kun for den finansielle sektor, men i mine øjne for hele Danmark. Jeg glæder mig til at lære sektoren at kende indefra og komme i gang med arbejdet,” siger Nina Munch-Perrin.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs