MediaWatch

Casper Christensen med i første danske Comedy Central-produktion

Comedy-kanalen forsøger sig for første gang med lokalt produceret indhold i Danmark. Casper Christensens produktionsselskab er producent på serien, der har premiere søndag.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Casper Christensens produktionsselskab, Douglas Entertainment, er gået i samarbejde med comedy-kanalen Comedy Central om kanalens første danske produktion. Det oplyser Comedy Central i en pressemeddelelse.

Programmet hedder "Comedy Central præsenterer", har premiere søndag kl. 22 og løber over fire afsnit. Seriens hovedpersoner er de to komikere Daniel Hoff, der bl.a. har deltaget i DR3's "Menneskeforsøg", og Mads Koudal, der har været med i DR2-serierne "A-klassen" og "Partiets mand".

Det er altså første gang, at Comedy Central producerer lokalt indhold i Danmark, og kanalen ser frem til, at tiltaget løber af stablen.

"Comedy-genren har for længst fundet sit fodfæste i Danmark, og mange af de rigtigt dygtige og etablerede komikere har i dag et kæmpe publikum. Nu synes vi, det er på tide at give plads til nye, lovende talenter, og derfor er vi glade for at præsentere nogle af dem i Comedy Centrals første lokalproduktion i Danmark," siger David Lincoln Blom, produkt- og markedsdirektør for Comedy Central, i en pressemeddelelse.

"Fedt med nye talenter"

Også Casper Christensen, der står bag Douglas Entertainment, udtrykker tilfredshed med samarbejdet med Comedy Central.

"Det er altid fedt med nye talenter i branchen. I programmet præsenterer vi Danmark for unge komikere, der har drive og fede ideer, og som ikke er bange for at kaste sig ud i projekter med hovedet først. Det er jo tit sådan, at de virkeligt gode ideer opstår," siger Casper Christensen i pressemeddelelsen.

Comedy Central er ejet af det amerikanske selskab Viacom. Blandt kanalens succeser er "South Park" og "The Daily Show".

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs