MediaWatch

Casper Christensen med i første danske Comedy Central-produktion

Comedy-kanalen forsøger sig for første gang med lokalt produceret indhold i Danmark. Casper Christensens produktionsselskab er producent på serien, der har premiere søndag.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Casper Christensens produktionsselskab, Douglas Entertainment, er gået i samarbejde med comedy-kanalen Comedy Central om kanalens første danske produktion. Det oplyser Comedy Central i en pressemeddelelse.

Programmet hedder "Comedy Central præsenterer", har premiere søndag kl. 22 og løber over fire afsnit. Seriens hovedpersoner er de to komikere Daniel Hoff, der bl.a. har deltaget i DR3's "Menneskeforsøg", og Mads Koudal, der har været med i DR2-serierne "A-klassen" og "Partiets mand".

Det er altså første gang, at Comedy Central producerer lokalt indhold i Danmark, og kanalen ser frem til, at tiltaget løber af stablen.

"Comedy-genren har for længst fundet sit fodfæste i Danmark, og mange af de rigtigt dygtige og etablerede komikere har i dag et kæmpe publikum. Nu synes vi, det er på tide at give plads til nye, lovende talenter, og derfor er vi glade for at præsentere nogle af dem i Comedy Centrals første lokalproduktion i Danmark," siger David Lincoln Blom, produkt- og markedsdirektør for Comedy Central, i en pressemeddelelse.

"Fedt med nye talenter"

Også Casper Christensen, der står bag Douglas Entertainment, udtrykker tilfredshed med samarbejdet med Comedy Central.

"Det er altid fedt med nye talenter i branchen. I programmet præsenterer vi Danmark for unge komikere, der har drive og fede ideer, og som ikke er bange for at kaste sig ud i projekter med hovedet først. Det er jo tit sådan, at de virkeligt gode ideer opstår," siger Casper Christensen i pressemeddelelsen.

Comedy Central er ejet af det amerikanske selskab Viacom. Blandt kanalens succeser er "South Park" og "The Daily Show".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs