MediaWatch

Stofa: Prisstigninger udmarver store tv-pakker

Højere priser og mulighed for at vælge en bredbåndsaftale, uden at der følger et tv-abonnement med, får færre til at vælge de store tv-pakker, siger Stofas direktør.

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

Tv-distributørerne Stofa, Yousee samt Waoo har varslet prisstigninger på de traditionelle tv-pakker til nytår, så priserne på den store tv-pakke vil ligge over 500 kr. om måneden.

Yousee hæver priserne og afviser ikke at gøre det igen

Det vil smitte af på kundernes valg, siger Stofas adm. direktør, Ole Fruelund Madsen, til Berlingske Business.

"De prisstigninger vil få konsekvenser, når vi når ind i 2016. Danskerne har nået et mætningspunkt for, hvor meget man kan hæve priserne, og jeg tror, at programselskaberne vil opleve, at færre ser kanalerne i den store pakke. Forbrugerne har nået det punkt, hvor de vil se det, de vil se, når de ønsker det, og betale for det, de vil se, men ikke gider at betale for alt det, de ikke ser," siger Ole Fruelund Madsen til Berlingske Business.

Waoo hæver priserne på tv-pakker

Prisstigningerne skyldes ifølge Ole Fruenlund Madsen primært forhøjede priser især på sports-tv.

Stofa har samtidig set en tendens til at fravælge de traditionelle tv-pakker, efter distributøren 1. september gav kunderne mulighed for at skille tv- og bredbåndsabonnement ad. Det har fået omkring 1000 Stofa-kunder til af klippe tv-tilbuddet og alene have en bredbåndsaftale. Under 40 pct. abonnere i dag på den store tv-pakke hos Stofa mod 80 pct. for få år siden, skriver Berlingske Business.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs