MediaWatch

Waoo hæver priserne på tv-pakker

Prisstigninger på mellem 10 og 30 kr. rammer kunderne fra årsskiftet. Samtidig introduceres flere nye kanaler og Android-muligheder.

Foto: Energi Fyn

Tv- og bredbåndsfirmaet Waoo hæver priserne på tv-pakkterne fra årskiftet. Prisstigningerne ligger på mellem 10 og 30 kr. om måneden afhængigt af tv-pakke. Det skriver Waoo i en pressemeddelelse.

Waoo begrunder de højere priser med "den generelle prisudvikling fra rettighedshaverne og indholdsleverandørerne."

I dag koster Waoo's tv-pakker fra 49 kr. til 499 kr. om måneden. Pakkerne kræver fiberbredbånd fra Waoo, hvilket kommer til en pris på mellem 99 kr. og 999 kr. om måneden.

Klar til Android

Waoo er desuden klar med flere tiltag på indholdssiden.

Fra starten af det nye år åbner Waoo således op for, at kunderne kan benytte produktet Waoo Web TV på en række tablets med Android-styresystem.

"Android-platformen har været stærkt efterspurgt blandt TV-kunderne, og vi arbejder derfor hårdt på at introducere denne service til dem hurtigst muligt. Vi ville gerne have haft det på gaden før, men understøttelse af Android er et led i lanceringen af en række services til vores kunder, hvor Web TV ud af hjemmet, et nyt TV-arkiv og Start Forfra på en lang række kanaler, som vi introducerede tidligere i år, har været efterspurgt af endnu flere. Nu er Android så ved at være klar, og vi forventer at kunne lancere det i starten af 2016," udtaler adm. direktør i Waoo!, Jørgen Stensgaard, i en pressemeddelelse.

Samtidig skriver tv-selskabet, at MTG-kanalerne TV3 og TV3 Puls fremover bliver en fast del af Waoos tre største pakker til privatkunder, mens de tre børnekanaler Disney Channel, Disney XD og Disnet Junior fra nytår tilføjet til Waoos TV-artkiv, Start Forfra og Waoo Web TV.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs