MediaWatch

Yousee hæver priserne og afviser ikke at gøre det igen

Dyrere rettigheder får Yousee til at hæve priserne på tv-pakker, og det kan meget vel ske igen i fremtiden, siger Yousee-direktør.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Kunderne hos Yousee skal fra nytår betale mere for deres tv-pakker. Grund- og Mellempakkerne går op med 10 kr., mens prisen på Fuldpakken stiger med 20 kr.

I en orientering til kunderne skriver Yousee, at stigningen primært skyldes "stigende priser på en række tv-kanaler samt øget betaling for ophavsrettigheder". Og priserne kan komme til at stige igen i fremtiden, skriver Finans.

"Jeg tror ikke, vi kommer uden om, at de faste priser på pakkerne kommer til at stige. Vores opgave er at holde en overkommelig pris på den samlede pakke, når vi skal genforhandle priser på tv-indhold. Så må vi pille nogle kanaler ud," siger Yousee direktør, René Brøchner, til Finans.

Han fortæller videre, at Yousee vil forsøge at give kunderne mere for pengene, bl.a. ved at lade dem vælge selv blandt kanalerne.

Også Waoo har meddelt, at priserne på tv-pakker stiger. Herfra lyder meldingen ligeledes, at det skyldes højere rettighedspriser.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs