MediaWatch

Jon Stewart kommer tilbage på skærmen

Den tidligere vært på The Daily Show skal lave indslag til HBO.

Efter 16 år foran kameraerne rejste Jon Stewart sig for sidste gang fra værtsstolen på det populære The Daily Show i august. Seerne kan dog allerede nu glæde sig til et gensyn med komikeren og tv-værten. Fremover skal Jon Stewart stå bag korte indslag på streamingtjenesten HBO. Det skriver The Guardian.

Jon Stewart har lavet en fire-årig kontrakt med HBO, hvor han ifølge avisen skal lave “short-form digital content”. Det er endnu uklart, hvornår hans nye indslag får premiere.

"At optræde på tv 22 minutter hver aften nedbrød mig helt klar. Jeg er temmelig sikker på, jeg kan klare at producere et par minutters indhold hver nu og igen," udtalte Jon Stewart i forbindelse med annonceringen.

Siden sit stop i The Daily Show har Jon Stewart kastet sig over en række forskellige aktiviteter - lige fra at være lobbyist i Washington til at åbne et dyreshelter og vært for wrestling-showet WWE.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs