MediaWatch

HBO samler europæiske kanaler under nordisk chef

HBO Nordics topchef avancerer til topchef for streamingtjenestens samlede, europæiske aktiviteter.

HBO samler sine europæiske betalingstv-kanaler, HBO Europe, HBO Netherlands og HBO Nordics, under samme paraply, skriver Kampanje.

Samtidig stopper tidligere HBO Europe-chef Linda Jensen. Ny adm. direktør for det nye selskab bliver HBO Nordics adm. direktør, Hervé Payan.

"Hervé har stor erfaring, ikke bare i HBO Nordic, men på tværs af hele Europa, hvor han har haft et bredt udvalg af lederstillinger. Han er den perfekte chef til at lede denne nye struktur ind i en spændende og dynamisk fremtid," udtaler Bernadette Aulestia, vicedirektør for global distribution i HBO.

Det nye selskab vil rumme det tidligere HBO Europes kanaler HBO GO og HBO On Demand, som er tilgængelig gennem operatører i landene Polen, Holland, Rumænien,Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Bulgarien, Moldavien, Slovenien, Kroatien, Serbien, Kosovo, Montenegro, Makedonien, Bosnien og Herzegovina.

Det tidligere HBO Netherlands dækker over de to samme kanaler, mens HBO Nordic tilbyder streamingtjenesten HBO Nordic i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs