MediaWatch

Oprah-opkøb sender aktie i vejret

Slankekonceptet Weight Watchers polstres efter den amerikanske talkshowvært og mediedame Oprah har købt 10 pct. af selskabet.

Amerikanske Weight Watchers' aktie oplever en solid polstring, efter at Oprah Winfrey har shoppet aktier i selskabet og er blevet medlem af dets bestyrelse. Det skriver Financial Times.

Selvom Weight Watchers forretning med sine slankeprogrammer primært handler om at slanke sig, har selskabet med Oprah Winfrey som bestyrelsesmedlem og storaktionær fået større tyngde, lader investorerne til at mene.

Aktien fedes med 39,6 pct. til 9,48 dollar i det amerikanske formarked ovenpå nyheden om, at talkshowværten og entreprenøren nu bliver en del af slankekoncernen.

Oprah Winfrey og Weight Watchers annoncerede deres samarbejde mandag morgen og beskriver det som "banebrydende", når det gælder om at øge selskabets fokus på at hjælpe folk med at leve "lykkeligere og sundere" liv.

Talkshowværten køber aktier i selskabet svarende til en ejerandel på 10 pct. Hun har ifølge aftalen desuden mulighed for at købe yderligere 5 pct.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs