MediaWatch

TV 2 Nord nupper radiovært fra Nordjyske

Anne Kejser forlader værtsstolen på Nordjyske Mediers radiokanal ANR.

Efter fire år som en af de bærende profiler på Nordjyskes radioflagskib ANR forlader Anne Kejser kanalen, skriver Radioassistant.

1. november skifter hun fra radio- til tv-studie som ny vært på TV 2 Nord, hvor hun bliver en del af det faste værtshold på udsendelsen Nordjylland Live samt vært på programmer på TV 2 Nord Salto.

"I Anne Kejser får vi en værtstype til Nordjylland Live, som vi ikke har i dag, og Anne vil helt sikkert tilføre Nordjylland Live en ny dimension, da hun ikke kommer med den klassiske journalistuddannelse men med en bred erfaring fra andre brancher og samtidig med mange års erfaring som studievært," siger TV 2 Nords chefredaktør, Jesper Christiansen.

Anne Kejser er skuespiller og uddannet musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2005. Hun har siden 2011 været vært på ANR, senest på morgenprogrammet "Anne og De Herreløse Hunde", men har arbejdet sideløsbende som tv-vært, blandt andet på Kanal 5's "Winter Wipe Out" og "Bypiger søger bonderøve". Hun var desuden en af hovedrollerne i TV 2 Zulus "Slemme Slemme Piger".

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs