MediaWatch

Top 20: Tæt tirsdagsdyst

Fem programmer på DR1 og TV 2 tirsdag aften trak seere nok til en plads blandt de 20 mest sete i sidste uge.

Mens primetime mandag og fredag groft sagt gik til TV 2 og onsdag og torsdag til DR1 - og fodboldlandsholdet på Kanal 5 - så var armlægningen mellem DR og TV 2 tirsdag aften i primetime mere jævnbyrdig.

Her ligger DR's stærke "Hammerslag" over for programmets tidligere vært, Peter Ingemann, der i dag bestyrer "Størst" på TV 2. Sidstnæste havde premiere på anden sæson i slutningen af september og nåede i sidste uge det hidtil bedste seertal i den nye sæson med 491.000. Stadig et stykke vej fra Hammerslags 651.000 seere, men nok til en plads på top 20. I den efterfølgende flade fordelte seerne sig ligeligt mellem kanalerne med TV 2's Razzia som det mest sete med 514.000 seere, efterfulgt at Station 2 med 511.000 - og Løvens Hule over for på DR1 med 491.000 seere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs