MediaWatch

Top 20: Tæt tirsdagsdyst

Fem programmer på DR1 og TV 2 tirsdag aften trak seere nok til en plads blandt de 20 mest sete i sidste uge.

Mens primetime mandag og fredag groft sagt gik til TV 2 og onsdag og torsdag til DR1 - og fodboldlandsholdet på Kanal 5 - så var armlægningen mellem DR og TV 2 tirsdag aften i primetime mere jævnbyrdig.

Her ligger DR's stærke "Hammerslag" over for programmets tidligere vært, Peter Ingemann, der i dag bestyrer "Størst" på TV 2. Sidstnæste havde premiere på anden sæson i slutningen af september og nåede i sidste uge det hidtil bedste seertal i den nye sæson med 491.000. Stadig et stykke vej fra Hammerslags 651.000 seere, men nok til en plads på top 20. I den efterfølgende flade fordelte seerne sig ligeligt mellem kanalerne med TV 2's Razzia som det mest sete med 514.000 seere, efterfulgt at Station 2 med 511.000 - og Løvens Hule over for på DR1 med 491.000 seere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs