MediaWatch

778.000 fulgte skæbnekamp for landsholdet

Lidt færre end sidst så med, da Kanal 5 i går sendte EM-kvalifikationskampen mod Portugal.

Danmarks chancer for at kvalificere sig til EM var på spil, da landsholdet i går mødte Portugal på hjemmebane. 

778.000 seere fulgte kampen, som endte med et dansk nederlag på 1-0, skriver Discovery i en pressemeddelelse. Det er lidt færre end den seneste hjemmekamp mod Albanien, der blev spillet i midten af september. Her lå kampen dog på en fredag og blev set af 810.000 på Kanal 5.

Trods gårsdagens skuffende fodboldresultat er Discovery godt tilfredse:

”Det var en stor landsholdsaften på Kanal 5 i går, og det er helt fantastisk, at så mange seere fulgte med. Seertallene cementerer Kanal 5 som landsholdets hjemmebane, så vi er meget glade for, at vi har rettighederne til alle Danmarks kvalifikationskampe til EM i Frankrig og VM i Rusland,” siger Jes Holm Andersen, der er sportschef hos Discovery Networks Danmark, i meddelelsen.

Næste landskamp er på søndag, hvor Danmark tager imod EM-værterne fra Frankrig i en venskabskamp hjemme i Telia Parken. Kampen sendes på Kanal 5.

Udover kvalifikationskampene til EM i Frankrig næste år har Kanal 5 også sikret sig rettighederne til Danmarks kvalifikationskampe til VM i Rusland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs