MediaWatch

778.000 fulgte skæbnekamp for landsholdet

Lidt færre end sidst så med, da Kanal 5 i går sendte EM-kvalifikationskampen mod Portugal.

Danmarks chancer for at kvalificere sig til EM var på spil, da landsholdet i går mødte Portugal på hjemmebane. 

778.000 seere fulgte kampen, som endte med et dansk nederlag på 1-0, skriver Discovery i en pressemeddelelse. Det er lidt færre end den seneste hjemmekamp mod Albanien, der blev spillet i midten af september. Her lå kampen dog på en fredag og blev set af 810.000 på Kanal 5.

Trods gårsdagens skuffende fodboldresultat er Discovery godt tilfredse:

”Det var en stor landsholdsaften på Kanal 5 i går, og det er helt fantastisk, at så mange seere fulgte med. Seertallene cementerer Kanal 5 som landsholdets hjemmebane, så vi er meget glade for, at vi har rettighederne til alle Danmarks kvalifikationskampe til EM i Frankrig og VM i Rusland,” siger Jes Holm Andersen, der er sportschef hos Discovery Networks Danmark, i meddelelsen.

Næste landskamp er på søndag, hvor Danmark tager imod EM-værterne fra Frankrig i en venskabskamp hjemme i Telia Parken. Kampen sendes på Kanal 5.

Udover kvalifikationskampene til EM i Frankrig næste år har Kanal 5 også sikret sig rettighederne til Danmarks kvalifikationskampe til VM i Rusland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs