MediaWatch

Uenighed om mikrofoner på håndbolddommere

TV 2 er begyndt at endnu tættere på håndboldkampe med mikrofoner på dommerne. Spillere kritiserer tiltaget.

Kasper Hvidt, målmand for KIF Kolding København | Foto: Claus Bonnerup/Polfoto/Arkiv

Seere kan følge endnu tættere med i håndboldkampe. Det er resultatet af, fem af seks af Danmarks internationale dommerpar er blevet udstyret med mikrofoner under kampene.

Aftalen er indgået mellem TV 2, som sender en lang række af håndboldkampene, og Dansk Håndbold Forbunds dommerudvalg. Tiltaget møder kritik fra håndboldspillere, skriver Jyllands-Posten.

"Jeg tænker, at alle mennesker har en eller anden samlet koncentrationsmængde, og den tror jeg bliver udfordret ved, at man begynder at lave det der. Hvis man har en koncentrationsmængde på 100 procent, så tager det måske fem procent, at man som dommer skal tænke over, hvad man går og siger," siger Kasper Hvidt, målmand for KIF Kolding København, til Jyllands-Posten.

Dommerparret Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen er imidlertid ganske tilfreds med det nye tiltag og ser ikke nogen fare for, at dommerpræstationen lider overlast, når der er lyd på dommerne.

Også TV 2's håndboldredaktør, Dan Philipsen, udtrykker tilfredshed med, at seerne kan følge med i, hvad dommerne siger i løbet af kampene.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs