MediaWatch

Spansk fodbold er tilbage på tv-skærmen

Lokalopgør i La Liga bliver debut for spansk fodbold på dansk broadcast-tv i denne sæson.

For første gang i denne sæson kan tv-seere fornøje sig med en spansk fodboldkamp. Det er TV 3+ og Viaplay, der i morgen viser kampen mellem Atletico Madrid og Real Madrid.

I de seneste mange runder har kampene fra den spanske række, La Liga, udelukkende været vist på en række mediers hjemmesider. Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Bold.dk og Tipsbladet er blandt de medier, der har vist kampene.

I denne weekends runde har MP & Silva, som har rettighederne til de spanske fodboldkampe, imidlertid fjernet det madrilenske lokalopgør fra de kampe, som de danske onlinemedier har ret til at sende.

Onlinemedierne har hidtil fået stillet kampene gratis til rådighed, men i denne weekend gælder slagtilbuddet ikke kampen mellem Atletico Madrid og Real Madrid.

Ifølge MediaWatchs oplysninger er onlinemedierne end ikke blevet tilbudt af købe rettighederne til kampen. I stedet har TV3+ altså slået til.

Nyheden om den spanske storkamp kom ud i går, kort efter det kom frem, at MTG, som står bag TV3+ og Viaplay, har sikret sig tv-retteighederne til den engelske Premier League i Danmark, Sverige og Finand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs