MediaWatch

Mellemmand trækker topopgør fra fodboldtilbud

Weekendens kampe fra La Liga og Serie A kan igen ses gratis på danske hjemmesider, men rettighedshaverne har fjernet de to mest interessante kampe fra tilbuddet. To medier siger nej tak.

Lionel Messi og FC Barcelona kan også i den kommende weekend ses på danske hjemmesider. | Foto: Manu Fernandez/AP/Polfoto

Det gratis tilbud om at se kampe fra La Liga og Serie A fortsætter i den kommende weekend. Dog er der to væsentlige undtagelser.

Rettighedshaveren, mellemmanden MP & Silva, har nemlig valgt at trække storkampene Atletico Madrid-Real Madrid og AC Milan-Napoli fra den pakke af kampe, som bliver tilbudt de danske medier.

Det får Bold.dk til at droppe denne weekends runde. Fodboldmediet har ellers vist flere runder, men de to fjernede kampe betyder, at Bold.dk har mistet interessen.

"Atletico Madrid-Real Madrid og AC Milans kamp mod Napoli er pillet ud af den samlede pakke. Vi har forsøgt at få rettighederne til disse kampe, da det hver for sig er de mest interessante kampe fra de to ligaer i weekenden, men MP & Silva har afvist at sælge kampene," skriver Denis Møberg Larsen, direktør for Bold.dk, i en mail.

"Vi ønsker at give vores brugere en komplet runde, hvor toppen af kransekagen ikke er kappet af, så derfor vil vi i denne runde ikke vise La Liga og Serie A på bold.dk," skriver han videre.

Ekstra Bladet siger nej tak

Også Ekstra Bladet, som tidligere har vist kampene fra La Liga og Serie A, melder pas på denne runde.

"På eb.dk har vi besluttet ikke at bringe denne weekends runde fra La Liga og Serie A. Det klart mest interessante opgør mellem Atletico Madrid og Real Madrid var ikke blandt de kampe, vi kunne tilbyde vores brugere at se gratis, så ud fra en samlet vurdering har vi valgt at springe over denne gang," skriver ledende digital redaktør på Ekstra Bladet, Anders Refnov, i en mail.

Til gengæld bekræfter Tipsbladet, at sportsmediet streamer weekendens kampe, dog ikke de kampe, som er fjernet fra tilbuddet. Det samme gælder Jyllands-Posten. Også Kanalsport streamer kampene.

Ifølge MediaWatchs oplysninger er det snart slut med den gratis visning af kampene. Denne weekends runde er den sidste inden en to uger lang landskampspause, og i løbet af pausen er det angiveligt MP & Silvas ambition at lande en længerevarende aftale i stedet for at tage det fra runde til runde, som det hidtil har været tilfædet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs