MediaWatch

Koncern TV deler sig op i to

Folkene bag produktionsselskabet splitter op. Én af stifterne bryder ud og stifter eget selskab.

Pernille Sams og Jan Fog fra Liebhaverne, som Koncern TV står bag.

Efter mere end 20 år deler Koncern TV og Filmproduktion sig op. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Thomas Heurlin, der i 1995 var én af de tre stiftere af produktionsselskabet, stifter i stedet sit eget selskab med navnet Koncern TV Impact. Én af de øvrige stiftere, Jens Ulrik Pedersen, og Lars Seidelin, der har været med siden 1997, fortsætter i spidsen for det nuværende selskab Koncern TV & Filmproduktion.

"Vi har nu besluttet at der er mere energi i at fortsætte i hver sin opstilling. Vi er stolte af, hvor vi er nået til sammen, men ethvert samarbejde kan trænge til forandring, og nu synes vi altså, at tiden er inde til at bryde symbiosen og komme videre hver for sig," står der i pressemeddelelsen, som har Thomas Heurlin, Lars Seidelin og Jens Ulrik Pedersen som underskrivere.

De skriver også, at opsplitningen sker i enighed. Det bliver understreget af, at de to selskabet fortsat skal bo på samme adresse i Baldersgade i København. Opsplitningen sker pr. 30. september.

Koncern TV har stået bag programmer som "Liebhaverne", "På røven i Nakskov" og "Mormors bordel".

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs