MediaWatch

Koncern TV udvider direktionen

Koncern TV udpeger Ole Juncker som nyt direktionsmedlem, der slutter sig til selskabets ledelse, ejerne Thomas Heurlin, Lars Seidelin og Jens Ulrik Pedersen.

Koncern TV har udpeget Ole Juncker som nyt direktionsmedlem. Han indtræder i selskabets øverste ledelse med ejerne Thomas Heurlin, Lars Seidelin og Jens Ulrik Pedersen.

Ole Juncker er udannet fra DJH og University of Missouri i 2002. Siden har han arbejdet som tilrettelægger, redaktionschef og producent på flere produktionsselskaber fx. Bastard Film, Hansen & Pedsersen Film, Nordisk Film og Koncern TV som han har arbejdet fast for siden 2007.

"Med firmaets øgede fokus på public service området er det naturligt at Ole kommer med i forreste række når beslutningerne skal tages," siger administrerende direktør Jens Ulrik Pedersen i en pressemeddelelse.

"Vores mission er, at producere public service programmer, der på én gang underholder og dermed når bredt ud, men samtidig sætter fokus på samfundsproblemer. Og vores mål i livet er ikke at jagte et bestemt overskud til ejerne eller presse formater fra kataloget ned i halsen på tv-stationerne," siger det nyudnævnte medlem.

Koncern forventer i den kommende tid som noget nyt at give folk titler; der udnævnes en programchef, udviklingschef, underholdningschef, faktachef og alternativ livsstilchef.

Koncern TV har bl.a. stået bag Gal eller normal, Sådan er det skøre sind, Selvoptaget, Ultimatum, Frank ser rødt, Bandekrigerne, Gør Danmark dansk, Sidste omgang, DR3 på stoffer og Mission baby.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs