MediaWatch

Brancheforening ønsker pressen ud af kontrolbesøg

Det skal være slut med, at pressen kan få adgang til Fødevarestyrelsens kontrolbesøg, hvis det står til hotellernes og restauranternes brancheforening.

Fødevarekontrol. Billedet har ingen direkte forbindelse med Horestas netop stillede forslag. | Foto: Klaus Holsting/Polfoto/Arkiv

I bl.a. tv-programmer kan seerne følge med i, hvordan Fødevarestyrelsen arbejder, når der foretages kontrolbesøg hos virksomheder.

Det skal der sættes en stopper for, hvis det står til Horesta, brancheforeningen for hoteller og restauranter. Det skriver food-supply.dk.

"Der har været flere eksempler på urimelig mediedækning, som ikke giver et retvisende billede af fødevarekontrollen. Det belaster ikke alene virksomhedernes image uforholdsmæssigt hårdt, men rammer dem også på bundlinjen, når kunder skræmmes væk," siger Horestas direktør, Katia K. Østergaard, til food-supply.dk.

Brancheforeningen har for nylig holdt møde med Folketingets fødevareudvalg, og her bragte Horesta pressens deltagelse i kontrolbesøg på banen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs