MediaWatch

Doceye udvider med ny producent

35-årige Andreas Gabrielsen bliver ny producent på produktionsselskabet, der bl.a. står bag programmet 'Ti stille kvinde'.

Foto: Doceye.dk

Den tidligere redaktionschef på Metronome og Nordisk Film, Andreas Gabrielsen, har fået nyt job. Han bliver ny producent på produktionsselskabet Doceye, hvor han ind til nu har været redaktionschef, skriver Doceye i en pressemeddelelse.

"Andreas har markeret sig både i driften af vores eksisterende produktioner, samt i udvikling og salg af nye programmer. Derfor er det naturligt, at han får rollen som producent," udtaler Ulrik Skotte, direktør og producent på Doceye, i pressemeddelelsen.

35-årige Andreas Gabrielsen har tidligere lavet programmer som Klipfiskerne, Danmarks Skønneste Sommerhus og Voice Junior.

Doceye Aps har netop afleveret regnskab for 2014. Regnskabet viser for fjerde år i træk fremgang siden etableringen i 2011, og ifølge produktionsselskabet er Andreas Gabrielsens skifte fra redaktionschef til producent et resultat af en voksende ordrebog.

Doceye holde til på Østerbro og er specialiseret i journalistiske dokumentar- og reportageprogrammer. Produktionsselskabet står bag programmer som 'Ti stille kvinde', 'Forbrydelsen i virkeligheden' og 'Razzia'.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs