MediaWatch

Storbank: TDC blandt Europas 20 mest oversolgte aktier

TDC-aktien har fået solide hug de seneste uger, men storbanken Morgan Stanley mener, at der kan være lysere tider forude.

Foto: PR, TDC

Den amerikanske storbank Morgan Stanley ser muligheder i TDC-aktien, der er blandt de 20 mest oversolgte aktier i Europa.

Det viser en ny rapport fra det amerikanske finanshus.

På Morgan Stanleys liste over de 20 mest oversolgte aktier i Europa figuerer TDC, som har en estimeret P/E-ratio for 2015 på 9,6. Den ventes at falde til 9,2 i 2016, hvilket er det fjerde laveste niveau blandt de 20 selskaber og derfor en attraktiv aktie, mener finanshuset.

"Selvom konkurrencen i Danmark fortsat er intens, mener vi, at TDC tilbyder langsigtet kvalitet," skriver Morgan Stanley og påpeger, at TDC's FCFE, der viser hvor stor en del af det frie cashflow, der er tilgængelig for aktionærerne, ligger på 10 pct., hvilket er pænt over industriens gennemsnit på 8 pct.

Frygter ikke yderligere fald

Siden 8. august, før TDC's halvårsregnskab og topchef Carsten Dillings afgang, er aktien faldet knap 20 pct. og lukkede tirsdag i 41 kr.

Rapporten afslører endvidere stor generel optimistisme på europæiske aktiers vegne.

"Vi tror ikke, at den vedvarende økonomiske svaghed i udviklingsmarkederne og Kina vil trække den europæiske økonomi nævneværdigt ned. Derfor er vi overbeviste om, at den nuværende volatilitet på aktiemarkederne blot er midlertidig og ikke starten på en lang, negativ trend," skriver Morgan Stanley i sin analyse.

Derfor giver det amerikanske finanshus nu "full-house"-købssignal til europæiske aktier, hvilket betyder, at fem ud af fem analytiske indikatorer peger mod, at aktiemarkederne er på vej op.

Konkurrenten Telenor er ligeledes på listen over de mest oversolgte aktier.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs