MediaWatch

Egmont foretager nyt opkøb i norsk tv-marked

Egmonts TV 2 Norge køber produktionsselskab, som står bag den tekniske drift og produktionen til tre af tv-stationens distriktskontorer.

Foto: PR

Det Egmont-ejet TV 2 Norge har endnu engang været på stranghugst i det norske tv-marked.

TV 2 Norge, som er ejet af Egmont, har gennem selskabet OB-Team købt 90,2 pct. af aktierne i produktionsselskabet TVP Broadcast. Det nyindkøbte selskab bliver en del af selskabet Screen Media, som OB-Team for nylig har stiftet, skriver Kampanje.

"TVP Broadcast er et veldrevet produktionsselskab, som vil drage nytte af at blive integreret tæt op i mod et større teknologimiljø. Det vil nu ske via Screen Media," udtaler adm. direktør i OB-Team og Screen Media, Bjørnar Nordahl, i en pressemeddelelse.

TVP Broadcast laver nyheds- og sportsproduktioner og har bla. ansvaret for den tekniske drift og produktioner til TV 2 Norges distrikskontorer. Selskabets øvrige kunder tæller bla. NRK og Discovery samt flere virksomheder og offentlige institutioner.

I 2014 omsatte TVP Broadcast for 18 mio. norske kroner og beskæftiger i alt 11 ansatte.

Det er kun lidt over en uge siden, at OB.Team annoncerede købet af det norske streamingselskab Aventia Media. Også det lægges ind i Screen Media.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs