MediaWatch

Egmont foretager nyt opkøb i norsk tv-marked

Egmonts TV 2 Norge køber produktionsselskab, som står bag den tekniske drift og produktionen til tre af tv-stationens distriktskontorer.

Foto: PR

Det Egmont-ejet TV 2 Norge har endnu engang været på stranghugst i det norske tv-marked.

TV 2 Norge, som er ejet af Egmont, har gennem selskabet OB-Team købt 90,2 pct. af aktierne i produktionsselskabet TVP Broadcast. Det nyindkøbte selskab bliver en del af selskabet Screen Media, som OB-Team for nylig har stiftet, skriver Kampanje.

"TVP Broadcast er et veldrevet produktionsselskab, som vil drage nytte af at blive integreret tæt op i mod et større teknologimiljø. Det vil nu ske via Screen Media," udtaler adm. direktør i OB-Team og Screen Media, Bjørnar Nordahl, i en pressemeddelelse.

TVP Broadcast laver nyheds- og sportsproduktioner og har bla. ansvaret for den tekniske drift og produktioner til TV 2 Norges distrikskontorer. Selskabets øvrige kunder tæller bla. NRK og Discovery samt flere virksomheder og offentlige institutioner.

I 2014 omsatte TVP Broadcast for 18 mio. norske kroner og beskæftiger i alt 11 ansatte.

Det er kun lidt over en uge siden, at OB.Team annoncerede købet af det norske streamingselskab Aventia Media. Også det lægges ind i Screen Media.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs