MediaWatch

Storfusion er uden fast defineret målstreg

Telia og Telenor er gennem en fusion på vej til at skabe en stor spiller på det danske marked. Der er intet mål for, hvornår fusionen skal være i mål, siger topchef.

Foto: Stine Bidstrup/Polfoto/Arkiv

Hilde Tonne skal stå i spidsen for det selskab, der efter alt at dømme kommer ud af fusionen mellem Telias og Telenors aktiviteter på dansk grund.

Det er en større øvelse at lægge to selskaber sammen, og topchefen siger i dagens udgave af Børsen, at der ikke er sat en målstreg op for fusionen.

"I dag eksisterer der ikke en dato for, hvornår vi vil sige, at vi har fuldført integrationen. Selvfølgelig opererer vi med en day one-plan og en plan for den kommercielle lancering, men i realiteten handler det meget mere om en løbende udvikling i stedet for en række nedfældede milepæle," siger Hilde Tonne til Børsen.

Fusionen mellem Telia og Telenors danske selskaber mangler at blive godkendt af EU. Deadline for beslutningen er blevet skubbet flere gange, og seneste udmelding er, at der kommer en afgørelse fra EU senest 16. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs