MediaWatch

Storfusion er uden fast defineret målstreg

Telia og Telenor er gennem en fusion på vej til at skabe en stor spiller på det danske marked. Der er intet mål for, hvornår fusionen skal være i mål, siger topchef.

Foto: Stine Bidstrup/Polfoto/Arkiv

Hilde Tonne skal stå i spidsen for det selskab, der efter alt at dømme kommer ud af fusionen mellem Telias og Telenors aktiviteter på dansk grund.

Det er en større øvelse at lægge to selskaber sammen, og topchefen siger i dagens udgave af Børsen, at der ikke er sat en målstreg op for fusionen.

"I dag eksisterer der ikke en dato for, hvornår vi vil sige, at vi har fuldført integrationen. Selvfølgelig opererer vi med en day one-plan og en plan for den kommercielle lancering, men i realiteten handler det meget mere om en løbende udvikling i stedet for en række nedfældede milepæle," siger Hilde Tonne til Børsen.

Fusionen mellem Telia og Telenors danske selskaber mangler at blive godkendt af EU. Deadline for beslutningen er blevet skubbet flere gange, og seneste udmelding er, at der kommer en afgørelse fra EU senest 16. september.

Mere fra MediaWatch

Meta truer med at fjerne nyheder fra Facebook

Et amerikansk lovforslag, der skal stille medier stærkere i forhandlinger om betaling for nyhedsindhold på platforme som Facebook, får det sociale medieselskab til igen at true med at fjerne nyhedsartikler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs