MediaWatch

Storfusion er uden fast defineret målstreg

Telia og Telenor er gennem en fusion på vej til at skabe en stor spiller på det danske marked. Der er intet mål for, hvornår fusionen skal være i mål, siger topchef.

Foto: Stine Bidstrup/Polfoto/Arkiv

Hilde Tonne skal stå i spidsen for det selskab, der efter alt at dømme kommer ud af fusionen mellem Telias og Telenors aktiviteter på dansk grund.

Det er en større øvelse at lægge to selskaber sammen, og topchefen siger i dagens udgave af Børsen, at der ikke er sat en målstreg op for fusionen.

"I dag eksisterer der ikke en dato for, hvornår vi vil sige, at vi har fuldført integrationen. Selvfølgelig opererer vi med en day one-plan og en plan for den kommercielle lancering, men i realiteten handler det meget mere om en løbende udvikling i stedet for en række nedfældede milepæle," siger Hilde Tonne til Børsen.

Fusionen mellem Telia og Telenors danske selskaber mangler at blive godkendt af EU. Deadline for beslutningen er blevet skubbet flere gange, og seneste udmelding er, at der kommer en afgørelse fra EU senest 16. september.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs