MediaWatch

Medie: Advokatfirma afviser millionkrav

Advokatfirmaet Johan Schlüter er ikke enige i kravet på omkring 100 mio. kr. i sag om mulig svindel med rettighedsmidler.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Producentforening mener, at den har 100 mio. kr. til gode i en sag om rettighedsmidler. Kravet er rettet mod advokatfirmaet Johan Schlüter, som da også har påtaget sig det økonomiske ansvar i sagen.

Nu har Johan Schlüter regnet på tingene, og Finans skriver, at advokatfirmaet er kommet frem til et noget andet beløb end Producentforeningen.

"Vi har gjort indsigelser imod det krav, således at der faktisk er tale om, at kravet måske bliver reduceret til et tilgodehavende til os," siger Lars Halgreen, partner i Johan Schlüter, til Finans.

Advokatfirmaet har skubbet skylden over på tidligere partner og advokat i firmaet, Susanne Fryland, som er blevet bortvist og politianmeldt i sagen. Hun udtalte sig tidligere på ugen for første gang om sagen.

Til Finans siger Producentforeningens direktør, Klaus Hansen, at han ikke er enig i Lars Halgreens udlægning af det økonomiske krav i sagen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs