MediaWatch

Politianmeldt advokat: Jeg er uskyldig

Den politianmeldte og bortviste partner i advokatfirmaet Johan Schlüter mener, at hun ikke er skyldig i beskyldningerne mod hende.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

I begyndelsen af juli blev Susanne Fryland politianmeldt af advokatfirmaet Johan Schlüter, hvor hun indtil da var advokat og partner. Det skete, efter Producentforeningen offentliggjorde, at den mener sig snydt for omkring 100 mio. kr. i et selskab, som Johan Schlüter og Susanne Fyland var en del af.

Den politianmeldte advokat taler i dagens udgave af Sjællandske for første gang om sagen.

"Jeg mener jo, jeg er uskyldig, og at nogen blot skulle bruge en syndebuk. Det er også det, jeg regner med, politiets efterforskning vil vise. Men indtil politiet eventuelt rejser sigtelser i sagen, vil jeg meget gerne have, at I respekterer, at jeg ikke ønsker at sige mere. Så vil jeg til gengæld love, at jeg nok skal fortælle min version på et senere tidspunkt," siger Susanne Fryland til Sjællandske.

Hun fortæller videre, at hun ikke er blevet præsenteret for nogen konkrete anmeldelser endnu.

I det for nyligt offentliggjorte regnskab for Susanne Frylands selskab Advokatanpartsselskabet Susanne Fryland skriver hun, at bortvisningen fra Johan Schlüter er "helt ubegrundet".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs