MediaWatch

Bagmandspoliti efterforsker sag om million-snyd

Sag om mulig snyd med rettighedsmidler lander på Bagmandspolitiets bord. Ifølge politiet er der tale om et tocifret millionbeløb.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Det bliver Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet (SØIK), i daglig tale Bagmandspolitiet, som skal efterforske sagen om mulig million-snyd med rettighedsmidler i advokathuset Johan Schlüter, skriver BT.

"Det er besluttet, at sagen skal ligge her i SØIK. Det skyldes den kompleksitet, at vi har at gøre med et advokatfirma, som skal undersøges nærmere, samtidig med at vi har nogle rettighedshavere, som ikke har modtaget de midler, de skulle have haft," siger politiinspektør i SØIK Michael Hellensberg til BT.

Ifølge Producentforeningen er foreningens medlemmer blevet snydt for mindst 100 mio. kr. Et beløb, som Johan Schlüter ikke er enig i. Ifølge advokathuset er beløbet langt mindre. Til BT siger SØIK, at der er tale om et "tocifret millionbeløb".

Johan Schlüter har påtaget sig det overordnede økonomiske ansvar i sagen, men holder en mangeårig advokat og partner ansvarlig, som nu er blevet bortvist.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs