Stofa tager bid af nordjysk internetmarked

Efter en mislykket fusionsplan indgår aalborgensisk antenneforening aftale med Stofa om at overtage foreningens bredbåndforretning.
Foto: Thomas Borberg/Polfoto
Foto: Thomas Borberg/Polfoto

Knap 5000 aalborgensiske husstande skifter internetleverandør til Stofa. Antenneforeningen Gug-Visse-Dall (GVD)trækker sig fra bredbåndmarkedet og har i stedet indgået aftale med Stofa, om at overtage GVD's internetkunder. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Ud af antenneforeningens ca. 7.500 medlemmer får cirka 4.700 også bredbånd via foreningen. Forretningen er imidlertid presset af øget konkurrence på pris, infrastruktur og nye tjenester, skriver GVD.

"Bestyrelsen i GVD har derfor konkluderet, at den nuværende model ikke er holdbar på lang sigt, trods en sund økonomi i foreningen," oplyser GVD.

Aftalen er samtidig en udløber af et større strategiarbejde i GVD, der har brugt foråret på at ligge skinner ud for en fusion mellem Aalborgs tre antenneforeninger, der dog gik i vasken. I stedet har foreningen vendt blikket mod andre partnere.

"Vi har været på udkig efter en stærk samarbejdspartner, hvor vi fortsat har et attraktivt produktudbud til fornuftige priser, og hvor antenneanlægget stadig ejes 100 pct. af medlemmerne. Med aftalen får vi en stærk spiller i ryggen, der kan sikre foreningens eksistens og position de næste år," siger GVD's formand, John Kronborg Larsen, i pressemeddelelsen.

GVD ejer forsat den digitale infrastruktur, mens Stofa fra årsskiftet skal stå for driften af bredbånd og digitale tjenester til GVD's medlemmer. Aftalen gælder i foreløbig 5 år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også