MediaWatch

Kendte og hunde i TV 2's primetime

TV 2 trækker de firbenene tilbage i primetime med nyt underholdningsshow, hvor Felix Smith inviterer kendte danskere og deres hunde i studiet til quiz, sjov og leg.

første program af 'Hvem sagde vuf?' kommer der besøg af fire hunde og deres ejere. Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, stiller op med sine to små gadekryds. I sofaen kommer også professionel danser Thomas Evers Poulsen med sin hund.

Hunde er sjove og god tv-underholdning; det har DR bevist flere gange over årene.

Denne gang er det TV 2, der trækker de firbenene tilbage i ringen.

Programmet 'Hvem sagde vuf?' sendes første gang på onsdag, oplyser Tv2.

Tv-vært Felix Smith vil hver uge tre kendte danskere og deres hunde i studiet til uhøjtidelig quiz, sjov og leg. De kendte danskeres samarbejdsevner med egen hund bliver testet på højeste plan, og den generelle viden om menneskets bedste ven kommer også i spil.

For Felix Smith er programmet en gammel drøm:

"Jeg har i mange år slået på tromme for et hunde-program på tv, men det er ikke lykkedes mig at slå igennem hos cheferne før nu. Der har ganske enkelt manglet et hunde-program på dansk tv, og helt personligt havde jeg lyst til at lave noget, som ikke kun var med mennesker," siger Felix Smith i en pressemeddelelse.

 

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs