MediaWatch

TV 2 hyrer Bjarne Riis som ekspert

Bjarne Riis kommer til at fungere som ekspert på TV 2 under sommerens store cykelløb Tour de France.

Trods en masse virak omkring personen Bjarne Riis som følge af Anti Doping Danmarks store undersøgelse af doping, med Bjarne Riis i en central rolle, så har TV 2 valgt at hyre ham som ekspert under sommerens Tour de France. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

"Der var vel to overvejelser. 1, jeg har den interesse at lave godt fjernsyn og have så mange seere som muligt hos mig, og vil derfor give dem det, de gerne vil have. Det mener jeg, at Bjarne Riis kan bidrage til. Beslutningen om at ansætte ham vil jeg gerne stå på mål for," siger John Jäger, TV2 Sportens Tour de France-redaktør, til Ekstrabladet.

Bjarne Riis' viden om cykelsporten bliver bakket op af en lang række andre eksperter, som TV 2 i løbet af sommeren allierer sig med. Det gælder blandt andet Frank Høj, Chris Anker Sørensen og Brian Vandborg, der enten har en fortid som cykelryttere, eller fortsat er aktive på landevejene.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs