MediaWatch

Trend: Amerikanske serier er ikke længere seerhits

Amerikansk tv-drama er ikke længere brede seerhits. Nogle serier fylder fladen på utallige nichekanaler, de bedste udgør eksklusivt indhold for abonnementsbaserede streamingtjenester.

Amerikanske tv-serier er sivet fra hovedkanalerne. Nogle serier fylder fladen på nichekanaler, andre udgør eksklusivt indhold på streamingtjenester.

Så sent som i nullerne var amerikanske tv-serier som f.eks. House, Desperate Housewives, 24timer og Law & Order faste støttepiller i primetime på de største europæiske tv-kanaler, skriver The Hollywood Reporter.

Det var også tilfældet i Danmark. For slet ikke at tale om 90'erne, hvor X Files, Friends og Beverly Hills 90210 var uhyre vigtige for TV 2's greb om primetime.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs