MediaWatch

TV 3 Sport har sikret sig danske holds europæiske kampe

Fem ud af seks af de kommende europæiske kvalifikationskampe for danske fodboldhold vises på TV3 Sport.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

Tv3 Sport har sikret sig retten til at vise fem ud af de seks kommende kvalifikationskampe til europæisk fodbold for Brøndby IF, FC København og FC Midtjylland, oplyser TV3 Sport på sin hjemmeside.

Der er tale om begge FC Midtjyllands opgør i tredje runde af Champions League-kvalifikationen mod Apoel Nicosia, begge FC Københavns opgør i Europa League-kvalifikationen mod tjekkiske Jablonec og Brøndbys udebanekamp mod cypriotiske Omonia. Kampene viser på TV3+. Brøndbys returopgør på hjemmebane vises af 6'eren, oplyser TV3 Sport på Twitter.

"Vi har hidtil vist ni europæiske kampe med de danske hold, og fem yderligere venter de kommende to uger. Vi er dansk klubfodbolds største partner, og vi er glade for at kunne vise masser af europæisk fodbold med danske klubber involveret – også i de tidlige runder mod de mere ”eksotiske” modstandere," siger ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs