TV 3 Sport har sikret sig danske holds europæiske kampe

Fem ud af seks af de kommende europæiske kvalifikationskampe for danske fodboldhold vises på TV3 Sport.
Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv
Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

Tv3 Sport har sikret sig retten til at vise fem ud af de seks kommende kvalifikationskampe til europæisk fodbold for Brøndby IF, FC København og FC Midtjylland, oplyser TV3 Sport på sin hjemmeside.

Der er tale om begge FC Midtjyllands opgør i tredje runde af Champions League-kvalifikationen mod Apoel Nicosia, begge FC Københavns opgør i Europa League-kvalifikationen mod tjekkiske Jablonec og Brøndbys udebanekamp mod cypriotiske Omonia. Kampene viser på TV3+. Brøndbys returopgør på hjemmebane vises af 6'eren, oplyser TV3 Sport på Twitter.

"Vi har hidtil vist ni europæiske kampe med de danske hold, og fem yderligere venter de kommende to uger. Vi er dansk klubfodbolds største partner, og vi er glade for at kunne vise masser af europæisk fodbold med danske klubber involveret – også i de tidlige runder mod de mere ”eksotiske” modstandere," siger ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter