MediaWatch

Ny Viasat-app hjælper tv-seere i sommerhus

Viasat vil gøre det nemmere at være sommerhusejer og samtidig tv-seer. Ny app kan tænde og slukke for signalet.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Brugere med Viasats tv-pakker "Viasat Fritid" og "Total Fritid" får nemmere ved at tænde og slukke for tv-signalet i deres sommerhus. Det er resultatet af en ny app, som Viasat lancerer.

Tidligere skulle sommerhusejere, som ønskede at se tv i sommerhuset, aktivere tv-signalet ved at henvende sig til Viasats kundeservice. Den manøvre slipper de nu for.

"Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor og hvornår de vil åbne for deres signal frem for at skulle være afhængig af en ekspedition i kundeservice,” siger Christian Hoffmann, produktdirektør hos Viasat, i en pressemeddelelse.

App'en har det helt korte navn "Sommerhus" og er tilgængelig til Android- og Apple-smartphones, men ikke til tablets.

Det kræver som nævnt abonnement på "Viasat Fritid" eller "Total Fritid" at gøre brug af app'en. Viasat ønsker ikke at sætte tal på, hvor mange kunder der abonnerer på de tv-pakker, men oplyser, at det drejer sig "flere tusinde kunder".

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs