MediaWatch

Ny Viasat-app hjælper tv-seere i sommerhus

Viasat vil gøre det nemmere at være sommerhusejer og samtidig tv-seer. Ny app kan tænde og slukke for signalet.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Brugere med Viasats tv-pakker "Viasat Fritid" og "Total Fritid" får nemmere ved at tænde og slukke for tv-signalet i deres sommerhus. Det er resultatet af en ny app, som Viasat lancerer.

Tidligere skulle sommerhusejere, som ønskede at se tv i sommerhuset, aktivere tv-signalet ved at henvende sig til Viasats kundeservice. Den manøvre slipper de nu for.

"Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor og hvornår de vil åbne for deres signal frem for at skulle være afhængig af en ekspedition i kundeservice,” siger Christian Hoffmann, produktdirektør hos Viasat, i en pressemeddelelse.

App'en har det helt korte navn "Sommerhus" og er tilgængelig til Android- og Apple-smartphones, men ikke til tablets.

Det kræver som nævnt abonnement på "Viasat Fritid" eller "Total Fritid" at gøre brug af app'en. Viasat ønsker ikke at sætte tal på, hvor mange kunder der abonnerer på de tv-pakker, men oplyser, at det drejer sig "flere tusinde kunder".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs